2021. dec. 5 – 10.

Kísért imádság hete - ONLINE

Mi az imahét lényege?

Ez egy út, melynek során egyénileg kísért lelkigyakorlatot végzünk a mindennapi életben.

Kit érdekelhet az imahét?

Életkortól függetlenül bárkit, aki Istennel való kapcsolatát szeretné mélyíteni szeretne lelkigyakorlatozni, de nincs lehetősége kiszakadni a mindennapokból szeretné a mindennapokban meghallani Isten hívását, szeretne az imájáról beszélni egy lelki kísérővel, vágyik arra, hogy imája jobban áthassa mindennapi életét

Napi beosztás: Vasárnap délután közös kezdés 16-19. között, hétfőtől péntekig napi min. 30 perc csendes ima, illetve napi 30 perc online beszélgetés a kísérővel, péntek este 17-20. között közös zárás.

Kérjük, hogy minden nap ugyanazt az időszakot tegye szabaddá a kísérővel való beszélgetésre. A beszélgetésre alkalmas idősávot kérjük tüntesse fel a jelentkezésében.

Otthoni keretek: az ima és a beszélgetések ideje fontos hogy csendes és zavartalan legyen, védett idő, a családtól elkülönülve, a beszélgetésre használt alkalmazástól eltekintve offline és telefonmentes.


A kísérővel való beszélgetés Skype vagy Zoom segítségével történik, ezek ismerete, valamint kamerával és mikrofonnal rendelkező számítógép, tablet szükséges.


Ár: 15.000,- ft A megadott áron túl örömmel fogadunk további adományt.

Információ

manreza.hu

Jelentkezés: regisztracio.manreza.hu

lelkigyakorlat@manreza.hu

36 30 824 1179

Egyénileg kísért lelkigyakorlat

Helyszín

Manréza - Ignáci Lelkiségi Központ

Manréza - Ignáci Lelkiségi Központ

Jézus Társasága Magyarországi Rendtartománya